Rådgivning indenfor
maskiner og anlæg

Vi hjælper virksomheder med udarbejdelse af dokumenter, såsom CE-mærkning, risikovurderinger og brugsanvisninger. Læs mere om vores ydelser nedenfor.
Se services og ydelser
FULDT ANSVAR
Du kan få hjælp til dine CE-mærkningsprojekter – store som små. Vi skræddersyer løsninger, som passer præcis til dig og din virksomhed.
Steffan
- Direktør og medejer

Risikovurderinger til maskiner eller anlæg

Alle maskiner og anlæg, der skal bruges indenfor EU, skal være CE-mærket. I den forbindelse kræves en risikovurdering i det tekniske dossier jf. Maskindirektivet 2006/42/EF.

Risikovurderingerne opbygges efter principperne i Maskindirektivet og standarden EN ISO 12100. Ydermere anvendes kvantificeringsprincipperne fra EN ISO TR 14121-2.

Risikovurderingerne overleveres med konkrete løsningsforslag, således at fabrikanterne kan opnå overensstemmelse ved imødekommelse af kravene.

Conformitech er platformuafhængige, vi udfører derfor risikovurderinger i både MS Office (Word+Excel) og Safexpert.

Sikkerhedsinspektion af maskiner og anlæg

Conformitech kan tilbyde arbejdsgivere en on-site sikkerhedsinspektion af alle maskiner og anlæg. Igennem inspektionen belyses overensstemmelse og sikkerhedsniveauet på alle maskiner og anlæg iht. Maskindirektivet 2006/42/EF.

Igennem sikkerhedsinspektionen udformes en rapport eller GAP-analyse. Rapporten redegør for overensstemmelse eller mangel på samme for alle maskiner og anlæg. Der gives ligeledes løsningsforslag til sikring af overensstemmelse.

Ombygningsanalyser

Når maskiner og anlæg ombygges eller ændres – skal man dokumentere hvor vidt der er tale om en væsentlig eller uvæsentlig ændring. Vi kan udføre vurderingen og dokumentationen for jer.

Ibrugtagningskontroller

I forbindelse med overlevering af maskineri imellem fabrikant og kunde udføres der ofte SAT/FAT test. Conformitech kan i den forbindelse indgå i overensstemmelsesvurderingerne der bliver foretaget

Brugsanvisning

Som fabrikant eller brugervirksomhed kan du få brug for hjælp til udførsel af brugsanvisninger. Hos Conformitech kan vi både udføre brugsanvisningen for dig eller hjælpe med indholdskrav.

På maskiner og anlæg udfører vi brugsanvisningerne i overensstemmelse med EN ISO 20607.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Kontakt os