Undervisning med fokus
på teori og praksis

Conformitech tilstræber at opnå en god balance mellem teoretisk undervisning, opgaver og konkrete eksempler indenfor virksomhedens opgavetyper.
Undervisning - på jeres præmisser
Igennem undervisning har I muligheden for at opkvalificere jer selv og jeres medarbejdere. Vi har kurser som er tilpasset nybegyndere og øvede.
Profilbillede Morten
Morten
- Co-owner / Safety Engineer

Firmaorienteret kursus i CE-mærkning

På kursus i CE-mærkning tages der udgangspunkt i, at deltagerne har begrænset kendskab til CE-mærkning. Kurset har til formål at give deltagerene indsigt i de lovpligtige krav, hvor de stammer fra og hvordan de skal tolkes.

Efter kurset forventes kursisterne at kunne navigere i de europæiske direktiver, finde relevante standarder og kende kravene og procedurerne i forbindelse med CE-mærkning af produkter. Særligt fokus på maskiner og anlæg.
Undervisning CE

Workshop – Risikovurderinger EN ISO 12100

I workshoppen – risikovurderinger efter EN ISO 12100 arbejdes der med den generelle risikoanalysemetode iht. standarden. I workshoppen tages der udgangspunkt i en maskine eller et anlæg on-site.

Conformitech medbringer en risikovurderingsskabelon og deltagerne forventes at udføre risikoanalysen i denne skabelon. Dermed får kursisterne erfaringerne og skabelonen med fra kurset.
Undervisning Workshop

LOTO-implementering

LOTO står for “Lock-Out”-“Tag-Out”, som refererer til et amerikansk koncept om sikring af maskiner inden vedligehold og service.

Conformitech kan både hjælpe med udvikling, igangsætning og udførsel af LOTO.

Afhængigt af behovet hos din virksomhed, kan Conformitech hjælpe jeres proces. Vi kan hjælpe med kortlægning af alle maskiner og anlæg on site. Ydermere tilbyder vi rådgivning inden for LOTO-politik, LOTO-instruktioner og LOTO-udstyr.
Loto

Special kursus

Conformitech tilbyder også specialtilpassede kurser, som er strikket sammen efter Jeres behov. Her er der mulighed for selv at blande bolsjerne og sammensætte en kursuspakke med de emner, hvor I ønsker at styrke kompetencerne.

Emner kunne eksempelvis være:

- Introduktion til CE-mærkning
- Sammenbygning af maskiner
- Ombygning af maskiner og anlæg
- Udførsel af risikovurdering
- Design af den sikre styring – EN ISO 13849-1 & 2
Special kursus

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Kontakt os